Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/nagelszw/public_html/wp-content/themes/beautycenter_wordpress_theme/admin/widgets/category-posts.php on line 13

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/nagelszw/public_html/wp-content/themes/beautycenter_wordpress_theme/admin/core.php on line 208
Technieken «

Technieken

Algemeen:
In de kunstnagel branche wordt over het algemeen met 4 soorten kunstnagel technieken gewerkt zo ook in onze salon.(Gel,Acryl,Fiber Glass,Gellack)
Wij zijn gespecialiseerd in 2 van deze technieken nl Acryl & Gellack.
Hier vindt u in het kort een uitleg over deze technieken mede ook over hygiëne, garantie, voorwaarden en het onderhoud van de kunstnagels thuis.
Wij werken niet met Solar(acryl) ivm met de kanker verwekkende stof MMA zie website http://www.katsnails.nl/mma.html hierover voor meer info.
Wij bieden diverse kunstnagel technieken aan en geven daar professioneel advies over. Volledig gediplomeerd en professioneel zult u de kwaliteit van onze behandelingen in rust ondergaan. In onze salon verkopen wij ook sieraden,tassen en nagellakken / nagel verzorg producten.

Gel nagels…
Gel wordt met een kwast aangebracht op de nagel en is een kant en klare versie van Acryl dat er uitziet als een stroperig dikke vloeistof die uitgehard dient te worden onder een UV-lamp of LED- lamp dit in tegenstelling tot Acryl.
Het voordeel van Gel is dat het geurloos is en licht flexibeler dan Acryl.

Acryl nagels…
Acryl creëert een harde nagel als Gel, het komt tot stand door een poeder en een vloeistof te mengen met een kwast en aan te brengen op de nagel.
Acryl kan wat geur met zich mee brengen ondanks dat er tegenwoordig wel geurloze acryl verkrijgbaar is is de vloeistof nooit geheel vrij van geur.

Fiber glass nagels…
Deze techniek wordt opgebouwd door op de nagel een laagje zijde te plakken en die vervolgens met lijm te vullen die i.c.m. een activatorspray direct wordt uitgehard.
Deze kunstnagel is bij uitstek geschikt voor mensen die allergie’s zijn voor de andere kunstnagel technieken.
Ook is het prima geschikt om uw eigen mooie lange nagel te verstevigen bv 1 x voor een speciale gelegenheid, het is dun dus niet geschikt voor intensieve gebruik.

Gel Lack…
Dit is een Gel zo dun als nagellak die ongeveer 2 weken blijft zitten dit is zeer afhankelijk van het gebruik.
U moet het zien als een gel nagellak die uitgehard wordt door een UV-lamp.
Opvullen is mogelijk in een vroeg stadium maar een nieuwe set is met deze dun opgebrachte techniek vaak mooier.

Thuis onderhoud…..
In eerste instantie voelen de kunstnagels wat strak aan maar na een paar uur bent u er aan gewend en voelen ze net zo als u eigen nagels.
De kunstnagels hebben een totale uitharding van 8 uur nodig.
Dit houdt in dat wij u adviseren u handen de eerste 8 uur zo min mogelijk met water/vet in contact te laten komen zoals bv handcreme,afwassen, badderen en of douchen.
Let wel op dat bij alle technieken de nagels op gevijld worden en wanneer u ermee stopt een herstel periode volgt van de nagels.
U krijgt bij ons eigen vijl enzo.. die wij op naam voor u bewaren in verband met kruisbesmetting en schimmelnagel infectie, wij steriliseren de gereedschappen na ieder bezoek.

****Oppassen****
Over het algemeen kunt u alles doen wat u met u eigen nagel ook deed maar het blijft een kunststof product en is daarom wel gevoelig voor bv peut ( schilderen ) en bepaalde afwas middelen zoals Dubro en veel handcreme maakt dat de randen eerder loskomen.
Draag daarom ten aller tijden handschoen bij schoonmaak werkzaamheden en andere werkzaamheden die schade aan de kunstnagel kunnen berokkenen zoals schilderen en andere verbouw werkzaamheden.
Ook is het afgeraden vlees/vleeswaren met de nagel op te pakken ivm met het gevaar op schimmel nagel.
Het vocht van vlees/vleeswaren kant tussen de kunstnagel en het nagelbed komen en daar zich ontwikkelen als schimmel.
Gebruik bij eventueel gelakte kunstnagels altijd nagellak remover ZONDER aceton om beschadiging van de kunstnagel te voorkomen.

Garantie voorwaarden:
Wij geven 1 week garantie op een nieuwe set.
Dit houd in dat als er in de eerste week luchtbellen ontstaan op de nagelplaat ( niet langs de nagelriem ) of als er een nagel spontaan afspringt of loslaat kunt u deze nagel kosteloos laten repareren.
De garantie vervalt wanneer u later dan in de eerste week belt voor een garantie-afspraak.
De garantie bepalingen vervallen wanneer u zich niet houdt aan de adviezen onder het kopje “oppassen”.
Ook vervalt de garantie wanneer u zelf de nagel heeft geprobeerd te repareren en/of zelf aangebrachte correcties.